Головна » 2020 » Січень » 30 » "Єдиний спосіб зробити видатну роботу – щиро любити те, що робиш" Стів Джобс (Steve Jobs)
3:52 PM
"Єдиний спосіб зробити видатну роботу – щиро любити те, що робиш" Стів Джобс (Steve Jobs)

25 січня 2020 року на базі багатопрофільного ліцею для обдарованих дітей проходив ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології.

  Учень 10 класу Сокирянської гімназії Андрій САВЧУК (вчитель Олександр Миколайович МЕЛЬНИК) виборов 2 місце серед 33 учасників олімпіади!

В обласному етапі Всеукраїнської олімпіади з біології брали участь учні 8-11 класів освітніх закладів області та м.Чернівці. Під час змагань учасники виконували теоретичні та практичні завдання.

  26 січня 2020 року на базі багатопрофільного ліцею для обдарованих дітей проходив ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології. Метою проведення змагання є розвиток екологічної компетентності молодого покоління та виявлення готовності учнів до ініціативної творчої діяльності екологічного спрямування.

   В олімпіаді з екології взяли участь 18 учнів 10 класів, серед яких учень 10 класу Сокирянської гімназії  Андрій САВЧУК (вчитель Яна Василівна БАБІН) з науковим проєктом "Еко-сумка - найкраща альтернатива поліетилену" зайняв 3 місце.

  Олімпіада з екології відрізняється від інших учнівських олімпіад, адже передбачає проведення практичного туру у формі публічного захисту проєктів, виконаних учасниками змагань за індивідуальними темами. Тож після виконання письмових завдань на учнів чекали виступи з доповідями, наукова дискусія з членами журі. Під час оцінювання враховувалися оригінальність, науковість, ґрунтовність та практичність виконаних проєктів.

  Вітаємо талановитого учня та вчителів, які навчають, підтримують та допомагають розкрити можливості! Як вдало тут згадуються слова Василя СУХОМЛИНСЬКОГО: "Розпізнати, виявити, розкрити, виплекати, випестувати в кожного учня його неповторно-індивідуальний талант – значить підняти особистість на високий рівень розквіту людської гідності".

Переглядів: 265 | Додав: Nastia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar