Головна » 2019 » Вересень » 17 » Faster, higher, stronger! - Швидше, вище, сильніше!
7:56 PM
Faster, higher, stronger! - Швидше, вище, сильніше!

       13 вересня 2019 року  вчителі фізичної культури Космачук Л.В. та Ярощук О.І. провели єдиний Олімпійський урок, участь в якому взяли учні 4-11 класів. Всеукраїнський олімпійський урок проводиться щорічно напередодні Дня фізичної культури і спорту і має на меті навчання та виховання учнів під знаком ідей і принципів олімпізму, формування в них навичок і культури здорового способу життя, залучення їх до активних занять фізкультурою і спортом.

    Свято розпочалося внесенням прапора кращими спортсменами гімназії. Пам'ять загиблих воїнів було вшановано хвилиною мовчання. Після вітального слова Махібороди Дж.В. всі учні із захватом провели розминку.

     Змагання були організовані у формі квесту, команди 6-10 класів отримали карти-завдання та розбіглися по станціях, що розташували по всьому місту. На кожній станції чекали одинадцятикласники із завданнями для завзятий та спраглих до перемоги гімназистів.

     Учні 4-5 класів весело провели час, граючи пейнтбол.

     З великою радістю та трепетом команди чекали нагородження. Грамоти та кубки вручили найспритнішим. Переможцями в молодшій віковій групі стали учні 4-б, 2 місце отримав 5 клас, 3 місце - 4-а. В середній групі місця розподілилися так:
1 -  7-а;
2 -  6-а;
3 -  7-б.
Старша вікова група:
1 -  8-б;
2 -  9-б;
3 - 8-а.

Для довідки

     Всеукраїнський олімпійський урок було започатковано в 2005 році. Захід проводиться Національним олімпійським комітетом України разом з Міністерством молоді та спорту України щороку, як правило, напередодні Дня фізичної культури і спорту, який відзначається в Україні у другу суботу вересня.

 

 

Переглядів: 243 | Додав: alexserebroy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar