Головна » 2018 » Квітень » 16 » Перемога читців-гумористів Сокирянської гімназії в обласному конкурсі «Буковинські пересмішники»
1:38 PM
Перемога читців-гумористів Сокирянської гімназії в обласному конкурсі «Буковинські пересмішники»

З метою розвитку дитячої та юнацької художньої виконавської майстерності, сприяння популяризації  художнього читання та театрального мистецтва, відкриття юних обдарувань та сприяння розвитку їх творчої особистості у Чернівцях в палаці «Юність Буковини» 13 квітня 2018 року відбувся обласний фестиваль-конкурс читців-гумористів «Буковинські пересмішники», де Сокирянську ОТГ представляли 2-є учасників – учні Сокирянської гімназії Запаранюк Денис ( 4-Б кл.) та Харабара Денис ( 11 кл.) – керівник Короташ В.Ф.

Завданням Фестивалю-конкурсу є узагальнення та поширення кращого досвіду роботи з молодіжними художніми колективами та виконавцями, пошук нових форм і методів роботи з ними, налагодження творчих та дружніх стосунків між учасниками конкурсу, а також патріотичне виховання молоді засобами українського мистецтва.

Фестиваль-конкурс відбувся у формі виступів виконавців   від 7 до 16 років у трьох  вікових категоріях.

Загалом у конкурсі взяли участь більше 60 читців-гумористів з усіх загальноосвітніх навчально-виховних закладів області та Будинків дитячо-юнацької творчості.

На обласній сцені читалися байки, гуморески, монологи, фейлетони, проза комедійного характеру.

Дуже приємно, що наші сокирянці, гімназисти-гумористи сподобалися обласному компетентному журі. Денис Запаранюк та Денис Харабара посіли почесні ІІ місця. Їм урочисто вручили грамоти та медалі за чудову виконавську майстерність.

Переглядів: 382 | Додав: Nastia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar