Головна » 2019 » Грудень » 11 » «СЯЙВО ЮНИХ ТАЛАНТІВ»
4:12 PM
«СЯЙВО ЮНИХ ТАЛАНТІВ»

 Яскраву осінь з нетерпінням чекають всі творчо обдаровані діти закладів загальної середньої освіти Сокирянської  об`єднаної територіальної громади та Вашківецької ОТГ, щоб продемонструвати свої таланти на міському фестивалі-конкурсі дитячої творчості «Буковинська зіронька», який традиційно проводиться з метою пошуку й підтримки обдарованих дітей.

        31 жовтня 2019 року в приміщенні  Сокирянської гімназії  відбувся міський відбірковий етап фестивалю – конкурсу «Буковинська зіронька».  Конкурсна програма проводилася  в трьох номінаціях: вокал, художнє читання та хореографія.

            Найкраще підготувалися до виступів учениці Сокирянської гімназії Ковбасюк Владислава та Цибулька Олександра (керівники: Шеремета Денис Віталійович, Короташ Валентина Федорівна та  Цибулька Олена Сергіївна).  Юні обдарування продемонстрували оригінальність виступів та   високу виконавську майстерність  відповідно до вище вказаних  номінацій.

           Ковбасюк Владислава та Цибулька Олександра, переможці міського конкурсу візьмуть участь в обласному фестивалі-конкурсі «Буковинська зіронька – 2019», який відбудеться 22-23 листопада в Центрі естетичного виховання «Юність Буковини» міста Чернівці.

         Бажаємо вдалого виступу та перемог.

 

Переглядів: 237 | Додав: Nastia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar