Головна » 2020 » Грудень » 15 » Сокирянська гімназія долучилася до благодійної акції «Святий Миколай – до кожної дитини»
3:53 PM
Сокирянська гімназія долучилася до благодійної акції «Святий Миколай – до кожної дитини»

Всім нам нелегко  сьогодні у скрутний час, але поруч з нами завжди є люди, яким набагато гірше.

«Допоможи ближньому» - під таким гаслом щорічно проводиться благодійна діяльність в Сокирянській гімназії, бо доброта і чуйність, співпереживання  і щиросердність, уміння  розділити чужий біль, вчасно підтримати у важку  хвилину, розрадити в горі і біді – це у характері учнівського та педагогічного колективів закладу.

З 23 листопада по 14 грудня  цього року в навчальному закладі пройшла благодійна акція з нагоди Дня Святого Миколая «Святий Миколай – до кожної дитини», де учні та вчителі стали активними її учасниками. Це надання допомоги дітям, які опинилися в складних життєвих обставинах. В ході благодійної акції зібрано продукти харчування: макаронні вироби, крупи, борошно, олія, чай, цукор, печиво, цукерки, мед. Також діти приносили дитячі іграшки, книжки, кольорові олівці, фломастери та альбоми для малювання, одяг та взуття.

12 дітей, що навчаються в гімназії та виховуються в  малозабезпечених  та багатодітних сім’ях отримали святкові пакети. У службу у справах дітей Сокирянської районної державної адміністрації було передано упаковані продукти харчування на суму 5000 грн.

Хай радість Свят увійде у кожен дім, кожну родину, наповнює душі і серця любов’ю, спокоєм та надією.

Переглядів: 104 | Додав: Nastia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar