Головна » 2019 » Грудень » 11 » Сокирянська гімназія проти булінгу
3:19 PM
Сокирянська гімназія проти булінгу

У кожної людини є право - любити іншого, або не любити,

поважати, або не поважати ...

Але ні у кого немає права бити людину по обличчю –

нехай навіть просто словесно .

Нині серед учнівської молоді надзвичайно загострилася проблема насильства, коли діти є жорстокими один до одного.  Образливі прізвиська, глузування, піддражнювання, підніжки, стусани з боку одного або групи учнів щодо однокласника чи однокласниці – це ознаки нездорових стосунків, які можуть призвести до цькування — регулярного, повторюваного день у день знущання. Регулярне та цілеспрямоване нанесення фізичної й душевної шкоди стало об’єктом уваги науковців , педагогів та отримало спеціальну назву – булінґ.

            До вивчення й профілактики цього явища долучаються і учителі Сокирянської гімназії, аби уникнути  різних видів насильства  та агресивної поведінки серед дітей та підлітків.

         Так, в  класних колективах впродовж минулого тижня відбулися виховні години на теми «Як протистояти тиску однолітків», «Безпека спілкування у мережі інтернет» та тренінг «Стоп, булінг». Учні мали можливість переглянути відеоролики «Булінг. Стратегія боротьби з ним», «Антибулінг». 27 вересня в гімназії відбудуться батьківські збори, де  розглядатимуться питання дитячого та дорослого булінгу.

Переглядів: 212 | Додав: Nastia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar