Головна » 2020 » Лютий » 26 » Спортсмени-гімназисти на Всеукраїнських змаганнях «Cool Gаmes»
12:36 PM
Спортсмени-гімназисти на Всеукраїнських змаганнях «Cool Gаmes»

Народна мудрість стверджує: «Рухайся більше - проживеш довше».  Саме спорт є гармонією руху, чітким ритмом, найактивнішою формою існування людини. Учні Сокирянської гімназії розуміють , що розвиток фізичної культури і спорту – один із кращих варіантів у боротьбі за здоров’я людини, її творча активність і довголіття. Саме тому вони активно займаються фізкультурою і спортом, беруть участь у різноманітних спортивних змаганнях та спартакіадах.

Океан позитивних емоцій, суцільний драйв, азарт, взаємопідтримку відчули учні гімназії на Всеукраїнських спортивних  змаганнях «Cool Games», які  проходили з 20-го по 24-е лютого у Києві в дитячому таборі «Артек».  В змаганнях взяли участь 75 команд з усіх областей України. Чернівецьку область представляли команди Сокирянської та Новоселицької гімназій :

  • І віковий дівізіон – учні 4-5 кл. Сокирянської гімназії, які в напруженій боротьбі поступились за вихід у фінал команді м. Києва та посіли V м.
  • ІІ віковий дівізіон – учні 6-8 кл. Сокирянської гімназії , які в запеклій боротьбі за вихід у пів фінал залишились на ХІ м.
  •  ІІІ віковий дівізіон – учні 9-11 кл. Новоселицької гімназії. Вони на ХХV м.

Багато цікавих презентацій команд України можна було побачити на цих спортивних дійствах. Та судді відзначили саме презентацію нашої команди. Їй вручили символічний кубок спортивних змагань  «За крутяцьку презентацію Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед учнів Cool Games 2019-2020 років».

Щоб спортсмени гімназії виглядали достойно на таких змаганнях, великих зусиль доклали вчителі фізичної культури, майстри своєї справи  Космачук Любов Володимирівна та Ярощук Орися Іллівна .  Команда Сокирянської ОТГ мала свою оригінальну спортивну форму та коротку форму з логотипом Чернівецької області.  Наші юні спортсмени  отримали величезне задоволення від побаченого, бо для учасників спортивно-масового заходу була чудово організована культурна програма: похід в басейн, квест, хокей, настільні ігри, кінотеатр, екскурсія по Києву.

          Учасники Всеукраїнських змагань «Cool Games», вчителі фізичної культури та адміністрація гімназії висловлюють щиру подяку міському голові Равлику Василю Степановичу за фінансову підтримку нашої команди.

Переглядів: 239 | Додав: Nastia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar