Головна » 2019 » Грудень » 12 » Строкато, весело, гамірно, яскраво, неймовірно дружно і надзвичайно смачно, – ось як завжди проходить шкільний ярмарок у Сокирянській гімназ
4:17 PM
Строкато, весело, гамірно, яскраво, неймовірно дружно і надзвичайно смачно, – ось як завжди проходить шкільний ярмарок у Сокирянській гімназ

2-3 грудня ще від самого ранку і діти, і батьки несли із собою різноманітну смакоту, приготовлену вдома, – акуратно упаковану, загорнену, розфасовану, готову до вживання, – аби відразу можна було розставити усі з любов’ю продумані і придумані страви на столі і пропонувати своїм однокласникам, вчителям та батькам, яких хотілося пригостити.
Найбільше продавалося, звичайно, солодощів, – торти, пироги, тістечка, печиво найрізноманітніших видів та форм, рогалики з медяниками, желе, сирники, пиріжки. Хоча були в асортименті й звичайні «несолодкі» страви - зрази з капустою та картоплею, канапки у різноманітних варіаціях і піца.
Активними продавцями були учні всіх класів. Всі діти брали ініціативу у власні руки, продаючи та рекламуючи свій смачний товар.
Загалом, хочеться подякувати за активність, ініціативність та підтримку усім батькам, які із задоволенням та натхненням постійно долучаються до нашої цікавої та потрібної шкільної справи.
Смачний ярмарок традиційно є благодійним. Кошти, які вдалося зібрати, будуть розподілені адресно на першочергові цілі.

Переглядів: 228 | Додав: Nastia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar