Головна » 2019 » Грудень » 12 » Відбулося методичне об'єднання учителів суспільно-гуманітарнрго циклу Сокирянської ОТГ
3:48 PM
Відбулося методичне об'єднання учителів суспільно-гуманітарнрго циклу Сокирянської ОТГ

15 листопада в Сокирянській гімназії відбулося методичне об'єднання учителів суспільно-гуманітарнрго циклу Сокирянської ОТГ. Тема засідання центру - "Використання педагогічних ідей провідних країн світу в Новій українській школі".
Як ми знаємо, головна мета НУШ – створити школу, в якій буде приємно навчатись і яка даватиме учням не тільки знання, як це відбувається зараз, а й уміння застосовувати їх у повсякденному житті.Учитель – це людина, на якій тримається реформа. Без неї чи нього будь-які зміни будуть неможливими. Тому вчителі, які завжди прагнуть самовдосконалюватися, зібралися з метою збагачення своїх "методичних кишень" новими знаннями, ознайомлення з системами освіти різних країн світу та обговорення шляхів реалізації НУШ.
Зустріч була проведена у формі подорожі літаком до різних країн світу, де присутні туристи мали змогу послухати інформацію, переглянути матеріали про освіту та навчання в різних країнах.
Махіборода Джульєтта Василівна (директорка гімназійної туристичної агенції "Освіта світу" ) проводила екскурсію та знайомила з гідами, які презентували цікавинки освітнього процесу.
Спершу літак приземлився в найбільшому аеропорту Великої Британії "Хітроу" та Катерина Гандрабура розповіла про "секрети" британської освіти, Євгенія Ткачук зацікавила описом французького навчання, Анастасія Остапенко розкрила таємницю успіху німців, Олена Сираєва поділилася досвідом фінської системи освіти.
Далі літак вилетів з Європи та потрапив на американський континент. Туристичні гіди Олена Горган та Марія Тодоріка вже чекали та з радістю розповіли про навчання в Америці та Канаді.
Не встигли оговтатися наші завзяті туристи, як літак вже сідав на летовищі Китаю, де їх очікувала розповідь Зореслави Білоткач, а потім завітали в Японію разом з сенсеєм Раїсою Гащук.
Не встигали відпочивати туристи, бо подорожі завжди мають бути активними та пізнавальними і переліт тепер здійснили в сонячну Мексику з гідом Іриною Пугач, а далі Людмила Кучерява запросила навчатися в країні футболу - Аргентині.
Наостанок туристи самі стали глядачами шоу "Орел і решка", де ведучі Руслана Батюк і Надія Цибулько вирішували, хто ж зможе навчатися в багатих школах Дубаю, а кому доведеться не солодко в бідних закладах Пакистану.
Супроводжували на борту гостей - стюардеси Яна Бабін та Анастасія Банчук.
Подорож завершилася обговоренням переглянутого та почутого. Учасники заходу - вчителі ЗЗСО І – ІІІ ступенів №1 м.Сокиряни та ЗЗСО І-ІІІ ступенів села Коболчин і представники відділу з питань освіти, культури, охорони здоров´я, молоді та спорту Сокирянської міської ради Тамара Щербатюк і Тамара Радчук подякували Джульєтті Махібороді та всім вчителям суспільно-гуманітарного циклу за підготовку та проведення змістовного та пізнавального заходу.

Переглядів: 241 | Додав: Nastia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar