Головна » 2019 » Грудень » 12 » Засідання Методичного центру вчителів природничо-математичних дисциплін закладів освіти Сокирянської ОТГ
3:55 PM
Засідання Методичного центру вчителів природничо-математичних дисциплін закладів освіти Сокирянської ОТГ

20 листопада 2019 року в Сокирянській гімназії провели засідання Методичного центру вчителів природничо-математичних дисциплін закладів освіти Сокирянської ОТГ.
Актуальною була тема засідання: "Вдосконалення професійних компетентностей інноваційної та методичної культури вчителів природничо-математичного циклу в умовах модернізації освітнього простору".
Спеціаліст відділу з питань освіти, культури, охорони здоров'я, молоді та спорту Сокирянської міської ради Тамара Щербатюк ознайомила учасників з планом проведення засідання.
Заступник директора з науково-методичної роботи Яна Бабін виступила з доповіддю "Вдосконалення професійних компетентностей в умовах модернізації освітнього простору".
Вчитель інформатики Олександр Георгіян продемонстрував як використовувати інтерактивну дошку на уроках природничо-математичного циклу. Вчитель математики Роман Дяков показав відеофрагмент уроку з математики на тему: "Розв'язування вправ на виконання всіх дій зі звичайними дробами з використанням міжпредметних зв'язків".
Далі всі учасники спостерігали фрагмент заходу "Фізично-фруктовий мікс", який підготувала і провела вчителька фізики Майя Головачук.
Анастасія Банчук (вчитель математики) поділилася досвідом використання нетрадиційних методів математичних розрахунків і побудов.
Потім всі присутні опинилися на майстер-класі "Мандрівка світовим океаном" вчительки географії Світлани Швець.
Останнім часом все частіше слово "скрайбінг" стало з'являтися на просторах інтернету. Тому вчитель біології Яна Бабін вирішила розказати про "Створення та застосування методу Скрайбінгу на уроках природничо-математичних дисциплін".
Олександр Мельник (вчитель хімії) практично проводив дослід з учасниками методичного засідання на дію індикаторів в хімічних речовинах і продуктах домашнього вжитку та виявлення кислотного, нейтрального середовища.
Після всіх виступів Щербатюк Т.М та Кучинік Н.М . подякували за змістовне та практичне засідання.

Переглядів: 278 | Додав: Nastia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar